Deutz Fahr 5- sarjan portaaton vaihteisto, TTV

Tiedot:

TTV uskomaton vaihteisto

Deutz Fahrin uusi portaaton TTV vaihteisto vie traktori vaihteiston kokonaan uudelle tasolle. Se on toiminnalisuuden ja innovatiivisuuden uusi taso. TTV voimansiirto yhdistää perinteisen mekaaniesn vaihteiston tehokkuuden ja hydraulisen vaihteiston mukavuuden ja tasaisuuden. Tuloksena saadaan tehokas ja luotettva ratkaisu, joka hyväkseen moottorin parhaita ominaiksuuksia.

TTV vaihteistossa on kaksi aluetta, liikenne ja raskas työkäyttö, jossa valttavana on kolme erilaista tilaa, manuaalinen, PTO (ulosotto), sekä automaattinen. Manuaalitilassa ohjataan kaasupolkimella, kuna ajonopeutta säädetään monitoimiohjaimella. Tässä tilassa TTV vaihteistoa voi ajaa kuin mekaanisella voimansiirrolla olevaa traktoria, mutta tasasuus ja eleettömyyös ovat portaatonta parhaimmillaan, ja käytettävissä on erilaisia vetosuhteita rajattomasti. Ajoneuvon nopeutta muutetaan ohjainsauvaa painamalla, kun painetaan koko ajan nopeus nousee, ja lyhyesti painamalla ja palauttamalla nopeus nousee portaittain, 0-15km/h porras on 0,1km ja suuremmassa nopeudessa 1km/h.

PTO tila kytkeytyy automaattisesti kun voimanulosotto on kytkettynä. Tällöin vaihteisto pitää voimaottoakselin pyörintänopeuden vakiona riippumatta ajonopeudesta. Ajonopeutta kuljettaja voi muuttaa kaasupolkimella. Tämä toiminto poistaa ajonuopeuden ja voimanottoakselin välisen kiinteän suhteen ja mekaanisen yhteyden siihen aiheuttamat rajoitukset. Ulosottoakselin momentti pysyy myös muuttumattomana.

Automaattisessa tilassa, jok sopii parhaiten liikenteeseen ja tilanteisiin, joissa tarvitaan maksimipitoa, ohjausyksikkö säätää moottorin pyörintänopeutta automaattisesti suhteessa kuormitukseen, ja pyrkii pitämään ajoneuvon nopeuden muuttumattomana. Toinen merkittävä hyöty on siinä, että TTV pystyy saavuttamaan huippunopeuden alhaisella kierrosluvulla, ja neliveto tai tasauspyörästön lukko kytkeytyvät automaattisesti tarvittaessa, ja takaavat parhaan mahdollisen etenemiskyvyn kaikissa tilanteissa.

Pyydä tarjous

Kuvat

Deutz Fahr 5 C sarja


Lisätiedot:

Moottori Deutz Tier 4i, turboahdettu Common rail

Lue lisää

Deutz Fahr 5- sarja


Lisätiedot:

Moottori Deutz TCD 3,6L04 Tier 4i, ahdettu Common rail, teholuokka 99 - 127 hv.

Lue lisää

Deutz Fahr 5- sarjan portaaton vaihteisto, TTV


Lisätiedot:

Deutz Fahr TTV, kerrassaan uskomaton vaihteisto

Lue lisää

Deutz Fahr 6-sarja


Lisätiedot:

Moottori Deutz TCD4.1 Tier 4i tai TCD 6.1 Tier 4i

4- sylinteriset 137 - 156hv, 6 sylinteriset 137 - 184hv

Lue lisää

Deutz Fahr Agrotron 430TTV


Lisätiedot:

Moottori Deutz TCD 2012 LO4

4 sylinteriä, 114 - 134 hv

Lue lisää

Deutz Fahr Agrotron K


Lisätiedot:

Moottorit Deutz TCD 2012 LO 89 - 130HV

                 

Lue lisää