Dennis Eagle Olympus

Tiedot:

Dennis Eagle Olympus jätepakkaaja Suomeen

TTK Oy Turun Työkone on tehnyt sopimuksen Ros Rocan ympäristötekniikkaan liittyvien tuotteiden maahantuonmnista. Yksi merkittävimmistä on Dennis Eagle jätepakkaaja, joka voidaan toimittaa joko Denniksen omalla alustalla, tai asiakkaan toiveen mukaan millä tahansa alustalla.

TTK Oy huolehtii jälleenmyyjien ja yhteistyökumppanien kautta myös tuotteiden huolloista ja varaosista. Suomesta löytyy useita, jo ennen tätä sopimusta maahantulleita yksiköitä, joiden jälkimarkkinointipalveluista yritys myös vastaa. Yleisimpiä varaosia varastoidaan Turussa maahantuojan varastossa, ja muutkin osat saadaan suomeen päivässä.

Dennis Eagle jätepakkaajat valmistetaan Englanissa, ja ne ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja vähäisestä (lue helposta) huollettavuudestaan ja yleensäkin huollon tarpeesta. Valmistaja kiinnittää nimenomaisesti huomiota huoltokohteiden saavutettavuuteen, sekä rakenteelliseen yksinkertaisuiuteen ja sitä kautta luotettavuuteen. Siksi ne ovatkin erittäin suosittuja niin kotimaassaan kuin muuallakin Euroopassa, pohjoismaista Tanskassa on vahva Dennis Eagle kanta.

Ratkaisuja kokemuksen kautta

Olympus sarjan pakkaaja on suunniteltu täyttämään jätteenkuljetus yrityksen tarpeet, oli kysymyksessä sitten iso tai pieni yritys. Tehdas panostaa erittäin vahvasti laitteen toimivuuteen, ja käyttökokemukset esimerkiksi Suomesta osoittavat, että Olympus pakkaaja toimii erinomaisesti myös pakkasessa. Tehdas tiedostaa selvästi myös sen, että jätepakkaaja on työlaite, joka on vaikeasti korvattava, ja siksi sen on toimittava.

Olympus sarjan pakkaajia on valmistettu yli 10 000kpl, joten näkemystä ja kokemusta on. Huolellisen suunnittelun ja kokemuksen kautta on kehittynyt tapa tehdä jätepakkaajaa, esimerkiksi kylkilevyt ovat yhtä yhtenäistä levyä, eikä niissä ole yhtään pystysaumaa. Teräksien käyttöä pyritään optimoimaan siten, että siellä missä kulutuskestävyyttä tarvitaan, sitä myös on. Olympuksen rakenteessa käytetään neljää eri teräslaatua. Suunnittelun ja toteutuksen onnistuimisesta kertoo se, että näistä yli 10 000 kappaleen sarjasta yhteenkään EI OLE VAIHDETTU teräsosia lainkaan.

Hyvät ominaisuudet

Korkean laadun ja mekaanisen kestävyyden lisäksi valmistaja on käyttänyt paljon aikaa myös käytön helppouden ja sitä kautta turvallisuuden ja ergonomian suunnitteluun ja toteutukseen. Pakkaajan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös auton ajo-ominaisuuksiin tyhjänä, mikä ilmenee painopisteen huolellisena suunnitteluna.

Vakio koko vaihtoehtoina on 13,16,19,21 ja 26 kuution tilavuudella olevat mallit. Pakkaaja on mahdollista jakaa pituussuuntaan 50/50% tai 65/35% jaolla. Myös etusäiliö lasin tai esim. biojätteen kuljetukseen löytyy. Pakkaajan pohja on muotoiltu siten, että nesteet valuvat etupäässä olevaan nestesäiliöön, joka tyhjennetään kuljettajan puolelta tyhjennsyletkulla. Kontin selkeän muodon ja vakiovarustukseen kuuluvan huolto-oven ansiosta pakkaajan puhtaanapito on helppoa ja siistiä.

Katso video tuotannosta

Video vaihtokontti järjestelmä

Pyydä tarjous

Dennis Eagle Olympus


Lisätiedot:

Koekäyttö mahdollisuus

Lue lisää

HS etu- ja sivulastaajat


Lisätiedot:

Meiltä Hs etulastaaja, sivulastaajat ja vaihtokonttijärjestelmä

Lue lisää