Smart SL 580 Maxi

Tiedot:

SL580 Maxi (esite) on vakaa ja voimakas nostolaite. Silti löytyy myös ketteryyttä, ja siksi se onkin erinomainen nostettaessa tai siirrettäessä raskaita ikkunanpuitteita, lasilevyjä, palo-ovia, tai muita raskaita, sileäpintaisia komponentteja. Viime vuosina rakentamiseen käytettävät elementit ovat kasvaneet ja koknaisuudet ovat suurempia ja siksi myös raskaampia.

SL580 nostimessa on 4 kappaletta 400mm halkaisijaltaan olevia imukuppeja, joilla tarttua elementtiin. Laitetta on helppo käyttää pienellä ja kevyellä, loogisesti sunnitellulla ohjainyksiköllä. Koneessa on 1000 wattinen moottori, joten teho riittää ajamiseen rakennuspaikoilla. Tämä kone on tarkoitettu kulkemaan sileillä pinnoilla. Se on takavetoinen, ja takapyörä ohjattu, joten se on erittäin ketterä kokoisekseen, ja sillä on uskomattoman pieni kääntösäde.

SL580 Maxi on erittäin vakaa ja tehokas, joten sen käyttö on helppoa kuin aakkosten lukeminen.

Tätä laitetta voidaan käyttää monien erilaisten raskaiden elementtien nostamiseen, esimerkkeinä käy vaikkapa raskaat palo-ovet, kiviset tai teräksiset työtasot, portity, tai mitkä tahansa sorat sileät kappaleet.

SL580 Maxi on ihantellinen käytettäväksi teollisuuden eri sovelluksissa.

Katso video 1

Katso video 2

Pyydä tarjous

Kuvat

Smart Lift SL280


Lisätiedot:

Koekäyttö mahdollisuus!

Lue lisää

Smart SL 580 Maxi


Lisätiedot:

Koekäyttömahdollisuus!

Lue lisää

Smart Lift 380 Outdoor


Lisätiedot:

Koekäyttömahdollisuus

Lue lisää

Smart Lift 380 Outdoor High Lifter


Lisätiedot:

Korkea nosto malli ulkokäyttöön

Lue lisää

Smart Lift SL780 Outdoor Giant


Lisätiedot:

Nostovoimaa ja ulottuvuutta kätevässä paketissa

Lue lisää