Smart Lift ja Uplifter lasin ja levyn käsittelyyn

TTK Oy tuo maahan Tanskassa valmistettua, laadukasta ja arvostettua Smart Lift lasinnostolaitetta, sekä koeteltua Saksalaista laatua edustavia Uplifter alipainenostimia. Koneet ovat rakennustyössä varsin monikäyttöisiä ja ne tuovat asennusporukoille selvää lisä arvoa!

Koneet on suunniteltu ja kehitetty läheisessä yhteistyössä alan ammattilaisten ja loppukäyttäjien kanssa. Myös teolliset sovellukset ovat pitkälti suunniteltuja käyttäjä kokemusten pohjalta. Näin ollen koneet pystyvät vastaamaan rakennusteollisuuden moninaisiin tarpeisiin ja ne täyttävät tinkimättä vaatimukset niin tehtailla kuin työmaillakin.

Pääasiallisena lähtökohtana kaikissa malleissa on ollut työergonomian parantaminen, sekä lihasvoimalla tapahtuvan nostamisen vähentäminen, joka on varsin haastellinen työmaaolosuhteissa, ja käsiteltävien asennusosien ja kokonaisuuksien jatkuvasti kasvaessa ja asennettavien kokonaisuuksien painon noustessa.
Nämä koneet mahdollistavat millintarkan asennuksen jopa yhdeltä mieheltä ja useissa tapauksissa asennusaika voidaan vähintään puolittaa.

Lisäksi niin tehtaat kuin maahantuojakin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia asiakkaiden vaatimuksiin sopivia variaatioita.
Siksi, jos mieleen tulee jokin työ jossa laitetta mahdollisesti voisi käyttää, kannattaa olla yhteydessä.

Lue Smart Lift world tästä linkistä SL World

Uplifter alipainenostimet, erikoisratkaisut, raskaammat nostot sekä lasin siirto

Smart Lift 608 Outdoor


Lisätiedot:

Itsekulkeva nostin yli 600 kg nostoteholla

Lue lisää

Smart Trolley 1300


Lisätiedot:

Sähkötoiminen kuljetusvaunu kaikenlaiseen kuljetukseen.

Lue lisää