Timanttipora ja muut laadukkaat työkoneet Turussa

Kunnon työkone työmaalle ja töihin!

Tarjoamme valikoiman laadukkaita, ammattikäyttöön suunniteltuja koneita ja laitteita maanrakennukseen, rakennus- ja purku-urakointiin, niin myyntiin kuin vuokrallekin.

TTK Oy Turun Työkone on 1995 perustettu erityisesti korjaamo-, huolto- ja varaosapalveluihin erikoistunut yritys.
Meiltä on saatavana niin uudet kuin käytetyt koneet monenlaiseen urakointiin.
Uutena palveluna tarjoamme erikoispurkulaitteita myyntin ja vuokralle, toimialueena koko suomi.
Lisäksi asennamme, huollamme ja peruskorjaamme koneita laidasta laitaan.

Erikoisosaamisalueenamme ovat iskuvasarat sekä muut alustakoneiden hydrauliset lisälaitteet pienen pienistä SUUREN SUURIIN.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa, Kärsämäen teollisuusalueella, josta löytyy myynti- huolto-, varosa- sekä vuokrauspalvelut edustamillemme tuotteille.
Lisäksi käytettävissä on hyvin varustettu kenttähuoltomme, joka tuo palvelun luoksenne osoitteesta riippumatta!

Epiroc tuotteet

Epirocin monipuolinen ja arvostettu HAT tuoteperhe asennus, huolto ja varaosapalveluinen kattavasti kauttamme.
Kaikkien hydraulisten lisälaitteiden toimitukset ja huoltopalvelut ympäri suomen.

Atlas Copco

Atlas Copcon mittavasta valikoimasta meiltä löytyy hinattavat kompressorit ja generaattotit sekä niiden lisälaitteet ja työkalut huolto ja korjauspalveluineen.. 

Kopadi timanttityökalut

Kopadi tiedetään ja tunnetaan tuotteistaan ja osaamisestaan timantti työkalujen ja niihin liittyvien koneiden ja tarvikkeiden osalta laajalti ympäri suomen.
Nyt tätä tietoa, näitä tuotteita, sekä kaikkea purku- ja saneeraus urakointiin liittyviä tuotteita ja palveluita on saatavana myös meiltä.
Myymälässämme erittäin hyvä valikoima timanttilaikkoja, poraputkia, hiomatarvikkeita sekä koneita heti hyllyssä!

Cummins, Kubota ja Yanmar

Meiltä saatavana myös CumminsKubota ja Yanmar moottorien myynti, huolto ja varaosatoiminnot Varsinais-Suomen alueella.
Korjaamomme ja huoltoautomme auttavat Teitä näihin moottoreihin liittyvissä tarpeissanne niin Kärsämäentiellä kuin maastossakin.

Huolto- ja korjausosia kaikkiin moottoreihin löytyy varastostamme, jota kehitämme kysynnän mukaan.

Serco - sankareiden työlaitteet

Serco työlaiteperhe on uusimpana osana valikoimaamme. Serco on kotimainen valmistaja, joka on vahvasti keskittynyt kehittämään kestäviä ja innovatiivisia  työlaitteita kaikenlaisiin katu- ja piha-alueiden kunnossapitoon ja puhtauteen liittyviin töihin. Tässä kehityksessä saamme nyt olla mukana, ja meiltä saat näihin laitteisiin niin myynti-, huolto-, kuin varaosapalvelunkin. Tulemme kehittämään tarvike ja varaosa varastoamme tarpeidenne mukaan.

Päälirakenteet

Palvelemme myös  ammattiliikennettä ja toimitamme HMF ja Fassi kappaletavaranostureita, sekä JOAB koukkulaitteita ja jätepakkaajia. Näihin saatavana myös päälirakennus- ja asennuspalvelut. Voit pyytää myös tarjousta koko ajoneuvosta.
Palvelemme myös näihin liittyvissä huolto- ja varaosatarpeisanne niin korjaamolla kuin kentälläkin.

Alipainenostoimet

Alipainenostimissa edustamme maahantuojana itsekulkevia Smartlift nostimia, jotka ovat edelläkävijöitä maailmassa ja takaavat työmailla turvalliset ja vaivattomat asennukset niin laseille kuin vaikka palo-oville tai peltielementeillekin, sekä Uplifter alipainenostimia, jotka toimivat kappaletavaranostimien lisälaitteina.

Parasta palvelua sinulle, joustavasti

Olemme alusta alkaen panostaneet joustavaan ja asiakaslähtöiseen, yksinkertaisen hyvään palveluun. Asiakkaamme ovatkin saaneet vuosien saatossa huomata, miten tavoitteemme on löytää aina paras ratkaisu kuhunkin tarpeeseen, kelloon tai kalenteriin katsomatta.

 

 

Ota yhteyttä ja tule käymään!