Laadukkaat timanttiporat, timanttilaikat ja muut -työkalut Turussa ja Varsinais-Suomessa

Ovatko Kopadin timanttilaikka tai muut timanttityökalut jo tuttuja? Kopadi Oy on kotimainen, ammattikäyttöön tarkoitettujen timanttityökalujen, purku- ja maanrakennus sekä työmaateknisten tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Kopadilta löytyy timanttisahaa, timanttihiomalaikkaa ja muita ammattitason työkaluja järkihintaan. Turun Työkone edustaa Kopadin tuotteita ja osaamista Varsinais-Suomessa, otathan siis yhteyttä myyntiimme!

Hyvää hinta-laatusuhdetta purku- ja saneerauskohteisiin

Edustamme tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita, tästä Kopadin timanttityökalut hyvänä esimerkkinä. Hyllyymme valikoituukin vain alansa parhaimmat tuotteet, sellaiset työkalut, joiden kestävyys ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat ovat vailla vertaansa. Kiinnitämme huomiota etenkin sopivaan hinta-laatusuhteeseen, työkalujen ja varaosien järkevä hinnoittelu on meille aina ykkösasia. Myös hyvä varaosien saatavuus kulkee tärkeänä tekijänä valintakriteereissämme. Turun Työkoneesta löydät työkalut onnistuneeseen purkuun tai saneeraukseen.

Timanttisahat: Timanttisahojen laajaan valikoimaamme kuuluvat lattiasahat, pöytäsahat, seinäsahat ja vaijerisahat. Tuliterien timanttisahojen lisäksi löydät kaikki tarvittavat varaosat, ja huollot kylkeen tietenkin. Myös erilaisia käsisahoja kuuluu valikoimaamme.

Timanttilaikka: Meiltä löydät timanttihiomalaikat tasoitteiden, kiviaineksen, betonin ja metallin hiontaan. Myös erilaisia lattiahiomakoneita, lattiajyrsimiä ja käsihiomakoneita löytyy moneen menoon.

Timanttiporaus
Kun tarvitset järeää timanttiporakonetta tai vaikkapa poraputkea valitsemassasi mitassa, löydät meiltä hyviä ratkaisuja. Laadukkaan timanttiporakoneen viimeistelee hyvä terä, joita meiltä löytyy laajalla haitarilla. Meiltä myös timanttiporanterien teritykset.

Nopea huolto – myös suoraan työmaalle!

Kun tarvitset nopeaa huoltoa, oma henkilökuntamme toteuttaa huollot nopeasti. Tiimimme ketterät huollot ja teritykset ovat usein avainasemassa sujuvan työnteon jatkumisessa, joten olemme pyrkineet panostamaan erityisesti tähän. Meiltä saat varaosien lisäksi myös timanttiporien teritykset hyvällä aikataululla.

Varaosia moneen lähtöön

Meiltä löytyy kattavasti timanttityökalujen varaosia moneen eri tilanteeseen – tilaa ennakoiden hyvissä ajoin tai pirauta hädän tullen varaosat suoraan työmaalle. Ja ei varaosia ilman kattavaa teknistä tukea ja huoltotiimiä. Nopean palvelumme ansiosta pääset takaisin työn äärelle ilman suurempia ihmettelyjä. Kopadin hiomakoneiden, sahojen ja laikkojen lisäksi myös muita laatumerkkejä on edustettuina.

Timanttilaikka Turun Työkoneelta – tilaa näin:

Soita numeroon: 02 2585 540 tai lähetä sähköpostia myynti@ttkoy.fi.

Myynnin suorat numerot:


0400 603812/ Kimmo Suominen

Palvelemme myös hyvien kulkuväylien varrella osoitteessa Kärsämäentie 1. Tervetuloa timattilaikka-ostoksille!