Smart Lift ja Uplifter lasin ja levyn käsittelyyn

TTK Oy tuo maahan Tanskassa valmistettua, laadukasta ja arvostettua Smart Lift lasinnostolaitetta, sekä koeteltua Saksalaista laatua edustavia Uplifter alipainenostimia. Koneet ovat rakennustyössä varsin monikäyttöisiä ja ne tuovat asennusporukoille selvää lisä arvoa!

Koneet on suunniteltu ja kehitetty läheisessä yhteistyössä alan ammattilaisten ja loppukäyttäjien kanssa. Myös teolliset sovellukset ovat pitkälti suunniteltuja käyttäjä kokemusten pohjalta. Näin ollen koneet pystyvät vastaamaan rakennusteollisuuden moninaisiin tarpeisiin ja ne täyttävät tinkimättä vaatimukset niin tehtailla kuin työmaillakin.

Pääasiallisena lähtökohtana kaikissa malleissa on ollut työergonomian parantaminen, sekä lihasvoimalla tapahtuvan nostamisen vähentäminen, joka on varsin haastellinen työmaaolosuhteissa, ja käsiteltävien asennusosien ja kokonaisuuksien jatkuvasti kasvaessa ja asennettavien kokonaisuuksien painon noustessa.
Nämä koneet mahdollistavat millintarkan asennuksen jopa yhdeltä mieheltä ja useissa tapauksissa asennusaika voidaan vähintään puolittaa.

Lisäksi niin tehtaat kuin maahantuojakin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia asiakkaiden vaatimuksiin sopivia variaatioita.
Siksi, jos mieleen tulee jokin työ jossa laitetta mahdollisesti voisi käyttää, kannattaa olla yhteydessä.

Lue Smart Lift world tästä linkistä SL World

Uplifter alipainenostimet, erikoisratkaisut, raskaammat nostot sekä lasin siirto

Smart Lift SL280


Lisätiedot:

Koekäyttö mahdollisuus!

Lue lisää

Smart SL 580 Maxi


Lisätiedot:

Koekäyttömahdollisuus!

Lue lisää

Smart Lift 380 Outdoor


Lisätiedot:

Koekäyttömahdollisuus

Lue lisää

Smart Lift 380 Outdoor High Lifter


Lisätiedot:

Korkea nosto malli ulkokäyttöön

Lue lisää

Smart Lift SL780 Outdoor Giant


Lisätiedot:

Nostovoimaa ja ulottuvuutta kätevässä paketissa

Lue lisää