Smart Lift SL280

Alustanumero: SL 280 standard

Tiedot:

SL280 Standard (esite) voi nostaa laseja, kerroslaseja, rakennuslevyjä, tai mitä tahansa tasaisia levyjä, joidern paino on enintään 280kg.

Jos joudutte usein käsittelemään tuon painoisia osia ja komponentteja, tulette kokeiltuanne huomaamaan, että SL280 on ehdoton apuväline. Tämä laite on ollut tuotannossa jo useita vuosia, ja on lunastanut paikkansa niin valmistumaassa kuin kansainvälisesti ahkerana apulaisena.

SL280 erittäin ketterä ja joustava pienen kääntöympyränsä ansiosta. Koneen käyttö tapahtuu sähköllä, eikä se ole riippuvainen verkkovirrasta omien akkujensa ansiosta. Teleskooppivarrella voidaan tarttua esineeseen jopa 50cm päästä, ja varsi on varustettu neljällä 300mm halkaisijlalla olevalla imutyynyllä, joilla saadaan erittäin vahva ote ikkunasta tai elementistä. Vaakasuora sähköisesti operoitava varsi kallistuu eteen- ja taaksepäin 50 astetta, ja niinpä tällä koneella voidaan poimia elementti esim. lattialta tai kuormalavalta, ja siirtää se nopeasti asennettavaksi paikalleen.

Lisäksi varsi kääntyy pituussuunnassa 90 astetta molempiin suuntiin, jolloin suurenkin elementin kuljetus on mahdollista esimerkiksi kuljettaessa oviaukoista, hissillä, sekä vaikkapa kapella käytävällä.

Asennustyötä helpottaa oleellisesti laitteessa vakiona oleva 100mm sivuttissiirtovara, jolloin millintarkka asennus on mahdollista jopa yhdeltä mieheltä.

Noston turvallisuus on taattu 2-piirisellä alipainejärjestelmällä, joista kumpikin pystyy kannattelemaan maksimipainoa yksin esimerkiksi letkurikon tms. sattuessa. Kuorman irroittamisen / imun vapauttamiseen tarvitaan kahden käden ote.

Pyydä tarjous

Smart Lift SL280


Lisätiedot:

Koekäyttö mahdollisuus!

Lue lisää

Smart Lift 380 Outdoor


Lisätiedot:

Koekäyttömahdollisuus

Lue lisää

Smart Lift SL780 Outdoor Giant


Lisätiedot:

Nostovoimaa ja ulottuvuutta kätevässä paketissa

Lue lisää

Smart Lift 608 Outdoor


Lisätiedot:

Itsekulkeva nostin yli 600 kg nostoteholla

Lue lisää

Smart Trolley 1300


Lisätiedot:

Sähkötoiminen kuljetusvaunu kaikenlaiseen kuljetukseen.

Lue lisää